Att vara grundadNär man arbetar med sig själv och på så sätt höjer frekvensen är det viktigt att hela tiden vara grundad. Det innebär att ha kroppen förankrad i jorden. Jag har hög frekvens och en dag började jag frysa. Det var som att kroppen drog ihop sig. Jag frös oavsett hur många tröjor jag tog på mig. Mina fötter var helt iskalla inifrån – inte på utsidan. Det var vad jag upplevde. Jag misstänker att andra har andra symtom.

Så jag började utforska vad det berodde på. Och jag fick till svar att det beror på att någonstans under vägen till höjningen av min frekvens tappade jag jordningen.

När inte kroppen har jordens energier klarar den inte av en hög frekvens. Kroppen drar ihop sig som om den är rädd och skyddar sig och det upplevde jag som att jag frös. Så fort jag insåg detta förankrade jag mig i jorden och hela kroppen slappnade av och jag slutade frysa.