Taos ord till digTao är ursprungets energi som består av ljus och kärlek.

Tao har kanaliserat en bok som heter “Taos uppdrag till människan”. Den boken är viktig för hela jordens existens. Jorden är i dag på randen till en katastrof på grund av människornas sätt att leva och kravet på överflöd på bekostnad av jordens resurser.

Jorden

Människorna krigar och förstör både jorden och varandra. Detta är inte kärlek. Människornas tankar och beteende gör att vissa människor lever i överflöd medan andra lever i fattigdom och misär. Detta är inte kärlek.

Tao har nu gett både insikter och verktyg för att människorna ska kunna öppna hjärtat och samarbeta och hjälpa varandra. Det är Taos önskan att du tar till dig ett nytt sätt att leva som är kärlek för dig själv, dina medmänniskor och för jorden.

För att hjälpa dig finns boken ”Taos uppdrag till människan”, kanalens kunskaper och inte minst kommer Tao att ge dig meddelanden successivt genom denna blogg.

 Eftersom du är den som utgör skillnad vill Tao hjälpa dig. Det går inte att säga att ingen annan gör något så varför ska du öppna hjärtat. Allt börjar hos dig. Du med din kärlek och ditt hjärta sprider allt omkring dig. Du vet att allt är ett så om du öppnar ditt hjärta så kommer det att påverka allt annat.

 Lämna en kommentar

Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *